matkasse-handla-hem-mat

Handla mat online från de bästa hemsidorna

I tider när vi tampas med Corona är det viktigt att hålla avstånd när du är ute. Sedan pandemin tog sig in i vår vardag har fler och fler börjat andla mat online. Det hjälper att hålla smittspridningen under kontroll och dessutom sparar du mycket tid. Här kan du hitta din nästa bästa hemsida för att handla mat online.

Anledningarna till att handla mat online är många. Inte nog med att du lätt kan jämföra priserna för att få det bästa alternativet, men du kan även göra det snabbt när du har lite tid över, slippa stressa hem efter jobbet och framför allt minskar tiden då du går runt bland andra människor. Under åren har det blivit allt vanligare att man handlar mat online, vilket har lett till att det finns många fler aktörer på marknaden. Vilket som är det bästa alternativet för dig hittar du svar på längre ner. 

Mat.se 

mat.se har både Willys och Hemköp’s varor att handla där. Dessa håller en bra kvalitet till ett lågt pris. När du handlar över 750 kronor via dem får du alltid fri frakt, vilket är perfekt för veckohandlingen. Du kan även välja vilken dag som helst att få det levererat då dem kör ut under alla veckans dagar. Utöver det kan du se ett klimattal för över 3000 produkter. Alla borde sträva efter att leva ett mer klimatkompenserat liv och detta är ett perfekt sätt att förbättra vardagen.

Om du inte orkar välja ut varor helt själv så har dem även två matkassar som underlättar din beslutsånget. Inte nog med att dem har ett stort utbud, men leveranserna sker med en obruten kylkedja, det vill säga att du inte behöver oroa dig över att din mat har hunnit bli dålig till den kommer till din dörr.

Mathem.se

Utöver deras stora utbud på matvaror har dem även en fyndhörna samt en sektion med extrapriser för att du ska kunna handla ekonomiskt. Även Mathem har en garanti på att kylvarorna transporteras med en obruten kylkedja för att upprätthålla deras färskvarugaranti. Om antalet dagar till utgångsdatum enligt förpackningen understiger det antal dagar som Mathem garanterar får du alltid pengarna tillbaka. Detta gör att du kan känna dig trygg som konsument hos dem då du vet att dina varor kommer hålla. Mathem har ett fokus på att sina kunder ska handla mer ekologiskt, kunderna köper ungefär tre gånger så mycket ekologiskt än i andra matbutiker. För den som gillar att hänga i skärgården under sommarveckorna erbjuder Mathem även leveranser ute på vattnet.

Utöver mat kan du även beställa varor från Clas Ohlson, perfekt för hemmafix!

Coop.se

När du handlar på Coop får du ett stort utbud av varor. Allt från när du vill lyxa till det, till basvaror eller deras egna änglamark varor. Om du är mer av en finsmakare kan du ta en titt i deras saluhall där de säljer varor av högre kvalité.  Där kan du hitta de finaste varorna som passar på en charkbricka en fredag eller varför inte små söta delikatesser till lördagsmyset? För dig som brinner för miljötänk kan du stötta lokala gårdsbutiker som säljer närproducerade varor så som delikatesser, glass eller sylt direkt hem till din dörr.

De dagar i veckan där du har slut på inspiration finns även köpklara recept att beställa. För dessa kan trycker du på ett smarrigt recept så kan du beställa hem alla varor som behövs. Du kan även se hur mycket det kostar per portion! Det finns också recept för fyra personer för 80 kronor, det är svårt att slå det portionspriset.

Matsmart.se

Ett nämnvärt alternativ är matsmart.se. Genom att handla via Matsmart minskas matavfallet då dem endast säljer varor som annars skulle slängt på grund av överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender eller korta/passerade bäst-före-datum. Dem har inga kyl-eller frysvaror vilket innebär att maten kan levereras till hela Sverige till din närmsta paketombud. Varorna säljs till mellan 20% till 90% lägre pris än normalpris. Det är en win-win för både dig och planeten! 

Att handla online underlättar din vardag och låter dig fokusera på sådant som är roligare än att trängas i en mataffär. Tack vare det finns så många olika aktörer på marknaden kan du handla mat online på den hemsidan som är den bästa för dig. Du kan även kombinera vilka du handlar från samt rädda planeten med Matsmart!

Psst! Håll koll på rabattkoder för dessa hemsidor. Som ny kund får du ofta lite billigare för dem första köpen.